The bathroom strives to achieve a balance between functionality and minimalism; an efficient layout makes the most of a small space, and thoughtful consideration of details elevate that small space to create something unique and special.
  A custom vanity and mirror appear to float on the wall.
  The room is composed of two materials on different planes; a richly concrete-textured tile wraps seamlessly from the floor up the shower wall, paired with a large-format white wall tile. Soft, indirect light seeps out from a cove between the two layers.
  A shower niche, precisely aligned, is tiled seamlessly, and lit discreetly by indirect cove lighting.
  The shower slopes subtly down to a discreet drain along the wall. A stainless steel towel bar on the vanity front also serves as an oversized pull to access the storage drawer below the sink.
17029_WEA_170331_4638.jpg
prev / next